Gallery

St Luke's Street

A rear extension vastly improving the size of the kitchen/dining area. This contemporary space utilises a bank of three Velux windows to create a light, open space. Paired with red electric Velux blinds to create a beuatiful hue when desired.
Internal remodelling was also done to convert a wardrobe into a surprisingly spacious ensuite, a bathroom was converted into an office and shelving created to turn a large wall into a large floating bookshelf wall! On top of this, a new bathsuite was installed and tiling was redone to match the new contemporary design throughout the house.

** Please note the artwork displayed in this album is copyrighted. Reuse of these images in any way is prohibited

GENERAL BUILDERS AND PROPERTY DEVELOPERS

© 2019 Bederic Builders LTD.

  • Facebook Clean